Reforma sociálneho poistenia v Slovenskej republike - aktuálne otázky - Szabo, Michal
Základné dôvody nevyhnutnosti uskutočnenia reformy sociálneho zabezpečenia na Slovensku. Predpoklady reformy sociálneho poistenia. Súčasti sociálneho poistenia. Základné problémy fungovania systému dôchodkového zabezpečenia. Etapy reformy dôchodkového systému. Charakteristika prechodu na dvojpilierovú sústavu dôchodkového poistenia. Základné problémy fungovania systému nemocenského poistenia.