Postavenie doplnkového dôchodkového poistenia v transformácii sociálneho poistenia - Němec, Michal
Doplnkové dôchodkové poistenie v súčasnom systéme sociálneho poistenia. Doplnkové dôchodkové poisťovne pôsobiace na slovenskom trhu. Zákon č. 409/2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 123/1996 Z.z. o doplnkovom dôchodkovom poistení. Perspektíva ďalšieho rozvoja doplnkového dôchodkového poistenia.