Vybrané ekonomické aspekty reformy dôchodkového systému - Kolesárová, Jana
Charakter dôchodkového systému na Slovensku. Diskusie o zmene charakteru dávkovo definovaného systému dôchodkov. Spôsoby financovania dôchodkového systému. Aaronove pravidlo. Vplyv na národné úspory, ekonomický rast a kapitálový trh. Koncepcia Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky.