Vývoz dreva do zahraničia je realitou obchodnej politiky - Michalík, Igor
Vývoz dreva zo SR do zahraničia v roku 2000 a v roku 2001. Teritoriálne smerovanie vývozu dreva do zahraničia. Vývoz dreva zo štátnych organizácií a z neštátneho sektora. Ceny surového dreva - priemerné speňaženie dreva v štátnom sektore. Vývoj cien dreva v neštátnom sektore. Cenový vývoj surového dreva v zahraničí.