Od 1. mája sú účinné zmeny zákona o daňových orgánoch - Pauličková, Alena
Zmeny, ktoré priniesla novela zákona č. 182/2002 Z.z. o daňových orgánoch s účinnosťou od 1. mája 2002. Organizácia daňových orgánov. Zodpovednosť daňového riaditeľstva. Pôsobnosť daňových úradov. Daňový úrad pre vybrané daňové subjekty. Určenie ročného obratu. Pôsobnosť úradu daňového preverovania. Povinnosti zamestnancov úradu daňového preverovania.