Veľtrhy ako festivaly zmyslov - Baluška, Marek
Veľtrh ako nástroj komunikácie. Veľtrh ako multifunkčné médium. Veľtrh ako nástroj distribúcie. Veľtrh ako nástroj tvorby ceny. Význam veľtrhu, ktorý poukáže na vývoj trhu, na smer a tempo budúceho vývoja. Výstavný stánok reprezentuje firemnú identitu a môže byť vo forme a veľkosti dôležitým nástrojom profilácie v konkurencii.