V záložnom práve sa schyľuje k revolúcii - Baťo, Rado
Vláda SR schválila reformu záložného práva. Reforma záložného práva rozširuje jeho možnosti na viacero druhov majetku. Novela Občianskeho zákonníka rozširuje záložné právo na viaceré druhy majetku. Novela obsahuje aj paragrafy, ako realizovať záložné právo v prípade, ak dlžník nedokáže splácať úver. Vznik elektronického registra záložného práva.