Zdravotné poisťovne - Velecký, Milan
Z obsahu: Všeobecná zdravotná poisťovňa maskuje zatiaľ najhorší výsledok. Malé poisťovne sú úspešné najmä vďaka pomoci štátu. Poisťovne i lekári hovoria o nesúlade medzi zdrojmi a rozsahom garantovanej zdravotnej starostlivosti. Štát zvažuje vytvoriť špecializovanú agentúru pre dlhy v zdravotníctve. Zamestnanecké poisťovne v ČR nedlhujú ani korunu.