Otvorenosť výročnej správy naznačuje, ako si firma váži svojich partnerov - Medžová, Andrea
Zvyšovanie kvality výročných správ slovenských firiem. V mnohých správach sa však stále objavujú základné nedostatky. Prezentačná časť výročnej správy. Potreba zrozumiteľnosti o vlastníckej štruktúre spoločnosti. Štruktúra a identifikácia vrcholových predstaviteľov firmy. Údaje o poslaní, víziách a cieľoch spoločnosti. Finančné informácie. Komunikačná forma výročnej správy.