Súčasné trendy v európskom vysokoškolskom vzdelávaní (pohľad z 13. výročnej konferencie EAIE) - Jasenek, Jozef
Zhrnutie myšlienok a názorov, ktoré odzneli na 13. výročnej konferencii EAIE (Európska asociácia pre medzinárodné vzdelávanie), december 2001 v Tampere (Fínsko). Hodnotenie a trendy vysokoškolského vzdelávania po Bolonskej konferencii. Rôznorodosť magisterských programov. Konvergencie v magisterskom a v doktorandskom štúdiu. Zabezpečenie kvality a akreditácia.