Nová ekonomika a jej postavenie v globalizujúcom sa svetovom hospodárstve - Baláž, Peter
Obsahové vymedzenie pojmu nová ekonomika. Nová ekonomika v prácach zahraničných odborníkov. Stará versus nová ekonomika. Makroekonomika novej ekonomiky. Mikroekonomický pohľad na novú ekonomiku.