Přímé zahraniční investice ve Střední Evropě: vytěsňují nebo vtahují domácí investice? - Mišun, Jan
Priame zahraničné investície ako dôležitá forma finančných zdrojov pre rozvoj ekonomiky. Priame a nepriame efekty, ktoré sú s prílivom PZI spojené. PZI v strednej Európe. Teoretický model efektu vytesňovania resp. vťahovania domácich investícií priamymi zahraničnými investíciami.