Kurikulá študijných odborov vo vzťahu k Bolonskej deklarácii - Holubčík, Ľubomír
Hodnotenie súčasných programov vzdelávania a odborov štúdia na slovenských vysokých školách. Bolonská deklarácia a slovenská legislatíva. Reforma odborov štúdia. "Kurikulárna" inovácia študijných odborov vysokoškolského vzdelávania.