Využitie informačných technológií v Európskej únii a u nás - Procházka, Boris
Programy Európskej únie zamerané na rozvoj a využívanie informačných technológií. Vedeckovýskumné priority EÚ v informatizácii. Definovanie funkcií verejných informačných služieb. Výsledky prognóz rozvoja informačných technológií vo vybraných štátoch. Výdavky na informačné technológie.