Hoechst-Biotika láka kupcov lepšími výsledkami - Velecký, Milan
Hospodárenie Hoechst-Biotiky, s.r.o. Martin v r. 2001. Nárast tržieb a zisku. Podnikateľský zámer firmy. Vývoz na domáci a český trh. Sústredenie na výrobu. Priaznivý vývoj výšky pohľadávok voči distribútorom liečiv. Vlastníci firmy. Vybrané ukazovatele Hoechst-Biotiky.