Obchodní jednání a národní zvyklosti: Bosna a Hercegovina - Bačová, Peťa
Obchodné rokovania a národné zvyklosti v Bosne a Hercegovine. Verbálna a neverbálna komunikácia. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Obliekanie a vzhľad. Jedlo a stolovanie. Náboženstvo.