Vstup do Evropské unie: Výhody a rizika pro exportéry - Kachlík, Alfons
Príprava českých exportérov na vstup do Európskej únie. Zmeny v prístupe na zahraničné trhy. Vývozy do krajín EÚ. Vývozy do tretích krajín. Odstraňovanie technických prekážok obchodu. Zahraničná konkurencia na tuzemskom trhu. Podniková ekonomika.