Atraktívnejšie hypotéky - Onuferová, Marianna
Banky pri súčasnej výške úrokovej sadzby uplatňujú minimálne marže, pričom dlhodobá fixácia môže byť v budúcnosti oveľa efektívnejšia ako krátkodobé poklesy úrokových sadzieb. Prehľad podmienok na hypotekárne úvery na Slovensku. Hypotekárne úvery vo svete. Účel poskytnutia hypotekárneho úveru. Výška úrokových sadzieb.