Daňový očistec na obzore - Sotník, Alexander
Návrh na zavedenie rovnakého percenta dane pre obyvateľstvo a firmy, ktoré pred nedávnom predložili lídri KDH a ktorý s úspechom funguje približne v 30 krajinách sveta, vzbudil na Slovensku pozornosť. Základné argumenty na zavedenie rovnej dane. Prínosy a riziká rovnej dane pre jednotlivca. Prínosy a riziká rovnej dane pre ekonomiku.