Osobná asistencia poskytovaná podľa zákona o sociálnej pomoci - Pauličková, Alena
Peňažný príspevok na osobnú asistenciu. Podmienky na výkon osobnej asistencie. Výpočet počtu hodín osobného asistenta. Výška peňažného príspevku. Zmluva o výkone osobnej asistencie. Daňové hľadisko.