Sociopsychologické aspekty kriminality žien - Sejčová, Ľuboslava
Analýza sociálnych profilov páchateľov. Vzťah veku a kriminality. Vzťah pohlavia a kriminality. Príčiny nízkej kriminality žien - biologické korene odlišujúce kriminalitu žien, psychologické a sociokultúrne pohľady na kriminalitu žien, nové trendy kriminality žien, postoje k asociálnym a antisociálnym činom u dievčat a chlapcov.