Konkurencieschopnosť slovenských poľnohospodárskych podnikov a vstup do EÚ - Grznár, Miroslav
Analýza výkonnosti družstevných poľnohospodárskych podnikov v oblasti tvorby pridanej hodnoty. Komparácie rôzne triedených súborov podnikov umožňujú posúdiť vplyv prírodných podmienok, efektívnosti, zhodnocovania vstupov a úrovne vplyvu intenzifikačných procesov na ekonomickú prosperitu podnikov.