Vývoj podnikovej štruktúry v poľnohospodárstve - Ambrózyová, Margita
Vývoj koncentrácie a štruktúry právnických osôb hospodáriacich na pôde v triedení podľa ekonomickej úspešnosti, uplatnenej právnej formy podnikania, veľkostných skupín a výrobných podmienok hospodárenia. Vývoj základných ukazovateľov štruktúry. Štruktúra podnikov podľa veľkosti a podľa prírodných podmienok.