Postavenie slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a možnosti reštrukturalizácie - Ižáková, Viera
Hodnotenie postavenia slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a v rámci priemyslu SR. Návrh strategických smerov reštrukturalizácie tohto odvetvia priemyslu. Analýza ekonomickej výkonnosti slovenského potravinárskeho priemyslu. Konkurencieschopnosť slovenského potravinárskeho priemyslu.