Dvojvýznamové slovo môže zradiť - Findra, Ján
Systémové členenie národného jazyka na jednotlivé útvary. Členenie zemepisných nárečí na zložité systémy. Slovná zásoba a jej obsah. Lexikálne prostriedky, slová a slovné spojenia. Významy viacvýznamových slov.