Program podpory rozvoja bytovej výstavby
Na oživenie bytovej výstavby vláda SR schválila (15.11.2001) program podpory rozvoja bytovej výstavby. Predmet a účel programu. Príjemca podpory (žiadateľ o bankovú záruku). Základné pojmy na účely tohto programu. Forma a výška podpory. Podmienky a postup pri poskytnutí bankovej záruky.