Poskytovanie zliav a DPH - Frimmelová, Anna
Vysvetlenie postupu pri uplatňovaní DPH v súvislosti s poskytovanými zľavami z ceny, množstevných rabatoch, finančných bonusoch a pod. Poskytnutie zľavy z ceny pred vystavením daňového dokladu a za zdaniteľné plnenie po vystavení daňového dokladu - príklady. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.