Enron - Ellinger, Jiří
Bankrot siedmej najväčšej americkej firmy Enron v USA. Vznik firmy Enron, jej organizačná štruktúra a činnosť. Vyšetrovanie okolností krachu Enronu. Nový zákon o financovaní volebných kampaní. Medzinárodné aspekty krachu Enronu.