Stagnace japonské ekonomiky: otázka diagnózy a účinných receptů - Fárek, Jiří
Začiatkom 90. rokov bol dynamický rozvoj v Japonsku vystriedaný útlmom. Pohľad na hospodársky vývoj v Japonsku po II. svetovej vojne. Príčiny rozpačitého vývoja hospodárstva v 90. rokoch. Vývoj vybraných makroekonomických ukazovateľov v období 1982-2002.