Výzvy české diplomace na prahu 21. století - Robejšek, Petr
Nové paradigma zahraničnej politiky a možnosti českej diplomacie. Národné záujmy a kompetitívnosť medzinárodných vzťahov. Geopolitický operačný priestor českej diplomacie. Prístupy k zmene zahraničnej politiky a diplomacie.