Tvorba obsahu personálních strategií - Stýblo, Jiří
Nevyhnutnosť súladu medzi personálnou stratégiou a podnikateľskou stratégiou. Nositelia tvorby personálnej stratégie. Línioví manažéri a funkční špecialisti. Základné oblasti formovania účinnej personálnej stratégie. Hlavné zásady firemnej stratégie ľudských zdrojov. Tri oblasti personálnej stratégie.