Ako vybrať predajcu? - Dranga, Ľubomír
Kvalitné obsadenie novej pracovnej pozície v obchodnej firme - predajcu. Definovanie nevyhnutných predpokladov, ktoré musí spĺňať nový kandidát na post predajcu.