Štátna pokladnica vnesie do verejných výdavkov poriadok - Medžová, Andrea
Schválením zákona o Štátnej pokladnici ožíva desaťročný projekt usporiadania finančných tokov vo verejných rozpočtoch. Štátna pokladnica bude mať dve skupiny klientov. Kontrola využitia verejných prostriedkov. Špecializovaná rozpočtová organizácia postupne sústredí príjmy, výdavky, pôžičky i garancie verejného sektora na jediný účet v centrálnej banke. Úlohy Štátnej pokladnice.