Verejnoprávne médiá bez reklamy? - Mazág, Martin
Názory jednotlivých členov rozhlasových a televíznych staníc na problematiku financovania verejnoprávnych médií. Príjmy z reklamy vo verejnoprávnych médiách. Prehľad o finančnom zabezpečení verejnoprávnych médií vo vybraných európskych krajinách. Odhadované príjmy Slovenského rozhlasu a STV.