Tendencie vývoja slovenského hospodárstva - Okáli, Ivan
Celkové hodnotenie hospodárskeho vývoja v roku 2001. Výhľad na rok 2002. Stav konjunktúry vo svetovom hospodárstve, jeho vplyv na formovanie vývozu a dovozu. Vývoj domáceho dopytu a jeho súčastí. Predikacia vývoja ponuky. Celkový vývoj hospodárstva Slovenska. Hlavné ukazovatele hospodárskeho vývoja SR v r. 1993-2001.