Hliník - Janoška, Juraj
Z obsahu: Slovensko stihlo vlak do éry hliníka. Kríza je len zdravotnou prestávkou počas hodov. Do americkej Alcoy sa oplatí investovať. Nádeje Slovákov na privatizačný reparát ZSNP žijú. Slovalco masívne rozširuje výrobu.