Housle pryč a krumpáč už taky - Szirmai, Emil
Postavenie rómskej menšiny na českom trhu práce. Príčiny neúspešnosti Rómov na trhu práce. Hlboký sociálny prepad od r. 1990 a alarmujúca nezamestnanosť. Vladimír Špidla hovorí o Rómoch, nezamestnanosti a Snemovni.