Pojišťovací trh
Smerovanie poisťovníctva Českej republiky v r. 2002. Poistenie ako jeden z významných produktov finančného trhu. Výsledky poisťovní. Porovnanie vývoja podielu životného a neživotného poistenia. Prehľad poisťovní na trhu. Poisťovací makléri.