IBM řídí z Brna banky - Grund, Jiří
Generálny riaditeľ IBM ČR Miroslav Majoroš hovorí o outsourcingu informačných systémov ako o trende, ktorému sa prispôsobuje čím viac firiem. IBM Brno a jeho expertné centrum, úlohou ktorého je riadenie informačných systémov zákazníkov.