Unie chce jednodušší daně pro podniky - Sedmihradský, Milan
Daňové prekážky pre fungovanie podnikov na jednotnom trhu EÚ. Odporúčania Európskej komisie k jednotnejšej aplikácii doterajšej legislatívy. Daňová záťaž podnikov. Problematika dane z príjmov právnických osôb. Zavedenie štatútu európskej spoločnosti.