Hodnotenie vývozných projektov z hľadiska financovania - Bartl, Jaroslav
Uplatňovanie exportnej stratégie v slovenskom hospodárstve. Aplikácie zahraničných systémov. Posúdenie troch fáz vývozného projektu. Vývoj projektu a predinvestičné štúdie. Hodnotiaca správa a projektové rozhodnutie.