Daň z príjmov fyzických osôb v roku 2002 - podrobný odborný komentár s príkladmi - Vajda, Eduard
Podrobný odborný komentár s príkladmi k zmenám zákona o daniach z príjmov fyzických osôb účinným od 1.1.2002