Zákon č. .../2002 Z.z. zo 4. apríla 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady č. 511/1992 Zb. ...
Znenie zákona č. .../2002 Z.z. zo 4. apríla 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Príloha k zákonu: Osobné údaje o fyzickej osobe a o majetku a členenie majetku na účely podania majetkového priznania a spôsob jeho uvádzania v tlačive majetkového priznania.