Dôvodová správa k návrhu zákona, ktorým sa novelizuje zákon o doplnkovom dôchodkovom poistení zamestnancov
Dôvodová správa k návrhu zákona, ktorým sa novelizuje zákon o doplnkovom dôchodkovom poistení zamestnancov. Zákon Národnej rady SR č. 123/1996 Z.z. o doplnkovom dôchodkovom poistení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 409/2000 Z.z. vytvoril právny rámec pre novú formu získania doplnkového príjmu občanov, ktorí sa stanú poistencami doplnkovej dôchodkovej poisťovne.