Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 90/1996 Z.z. z 21. marca 1996 o minimálnej mzde
Znenie zákona Národnej rady SR č. 90/1996 z 21. marca 2001 o minimálnej mzde. Zákon je publikovaný v znení zákona č. 366/1997 Z.z., zákona č. 56/1999 Z.z., zákona č. 348/1999 Z.z. a zákona č. .../2002 Z.z. z 21.3.2002 ešte pred jeho uverejnením v Zbierke zákonov.