Mýto áno, mýtnici nie - Andrejčák, Tomáš
Z dôvodu integrácie do EÚ sa Slovensko nevyhne zavedeniu elektronického systému spoplatňovania dialníc. Výber mýta v krajinách Európskej únie. Výstavba dialničnej siete na Slovensku. Porovnanie dialničnej siete v niektorých európskych krajinách. Poplatky pre nákladné vozidlá v SRN.