Transparentná správa verejných rozpočtov - Sotník, Alexander
Výsledkom zavedenia systému štátnej pokladnice na základe skúseností krajín Európskej únie by mala byť transparentnejšia a lacnejšia správa verejných rozpočtov. Dôvody a ciele budovania systému štátnej pokladnice na Slovensku. Hlavné nedostatky súčasného stavu komplexnej evidencie majetku štátneho sektora.