Úspešná a úsporná vláda? - Polakovič, Ivan
Slovensko sa v medzinárodnom porovnávaní zaraďuje medzi krajiny s vyšším počtom ministerstiev. Snahy SGI o zníženie administratívy a ministerstiev na Slovensku.