Hospodárske výsledky versus eficiencia - Brežný, Vladimír
Problémy podnikového manažmentu. Pojmové vymedzenie eficiencie. Bariéry eficiencie. Štýly riadenia pracovníkov podľa Lattmana, Herseyho a Blancharda. Ciele profesionálneho podnikového manažmentu.