Najväčšie obchodné centrum na Slovensku
Tvorí ho zatiaľ obchodný dom, hypermarket, osemdesiat menších obchodov a tritisíc parkovacích miest. Hlavní investori. Prenájom obchodných priestorov v strednej a východnej Európe.